Opgelet, dit is de website van de editie van vorig jaar. De website van dit jaar vind je op www.holebifilmfestival.be.

Westrand

Kamerijklaan 46

02-466 20 30

Tickets: 7 € / 6.5 € (-21/dagstudent, lerarenkaart, 65+)

Westrand

Elke dinsdagavond kan je in de knusse rode zetels van Westrand terecht voor een filmavond. Het hele jaar door bieden we een gevarieerd aanbod aan: van Oscarwinnaars en -genomineerden tot Vlaamse films, documentaires en arthouseparels. Elke laatste dinsdag van de maand staat er een MOOOV-film op het programma: een film met een brede kijk op de wereld. Om de meest recente en actuele films te kunnen tonen, kondigen we het programma twee- of driemaandelijks aan.
Het holebifilmfestival wordt stilaan traditie in Westrand. We vinden het noodzakelijk om films met een holebithematiek te laten zien en reserveren eind november steeds graag een vaste plaats voor hen. Ook bij die selectie kiezen we voor recent uitgekomen en actuele films.

Sacha

Ook dit jaar schaart Sacha zich weer achter het Holebifilmfestival. Sacha richt zich in haar activiteiten tot de holebi's van de Vlaamse rand van Brussel.
Op een laagdrempelige en gezellige wijze krijgen haar leden de mogelijkheid om op verhaal te komen, netwerken uit te breiden, in vriendschap samen te komen,… en vooral zichzelf te zijn…, en waarom deze keer niet eens een filmpje meepikken samen met familie en niet-holebivrienden?

© 2024 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.beprivacy verklaring

Ontworpen door Ivan Daes