Opgelet, dit is de website van de editie van vorig jaar. De website van dit jaar vind je op www.holebifilmfestival.be.

Nieuwsbrief

dinsdag 30 oktober 2018

Over één week is het zover

Openingsavond op dinsdag 6 november om 19u30 in het Wagehuys te Leuven.

Over één week wordt het startschot gegeven van het 18e Holebifilefestival. Wie nog geen plaatsje kon reserveren voor de openingsavond is er aan voor de moeite, want de voorstelling is volzet. Of toch niet helemaal? De plaatsen die 10 minuten voor aanvang niet zijn ingenomen worden vrijgegeven. Heb je nog geen plaats kunnen bemachtigen? Waag je kans en kom gerust af. De ervaring leert ons dat er steeds plaatsen vrij komen.

Programmaboekje

Meer dan 7000 programmaboekjes werden er vorige dagen uitgedeeld over heel Vlaanderen. Ze zijn verkrijgbaar in de deelnemende culturele centra of filmzalen en op heel wat plaatsen te Leuven. Wens je er eentje met de post in jouw brievenbus te ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@holebifilmfestival.be met je naam en postadres en over een paar dagen mag je dit thuis verwachten.

GRENZEloos

7, 8 en 9 november in het Wagehuys te Leuven - 17 november te Lier

Op woensdag 7 november vliegen we er onmiddellijk in met de première van de toneelopvoering GRENZEloos door onze toneelvrienden van Spot-On.
Spot On brengt deze keer een ernstig stuk dat pijnlijk actueel is. In het westen lijkt de strijd voor holebirechten gestreden, maar schijn bedriegt. Op amper enkele uurtjes vliegen riskeren holebi’s ontvoering, foltering en erger, terwijl de overheid gewillig een oogje dichtknijpt of zelfs meewerkt. En ook bij ons blijft waakzaamheid geboden. Want het kwaad is grenzeloos… Bekijk de trailer.
Het scenario is van de hand van Steven Claes, de begeleidende live muziek van Julie Helsen.
Tickets kunnen hier gereserveerd worden.

Mister Gay Belgium komt naar het Holebifilmfestival

zondag 18 november in Kinepolis Leuven

Bart Hesters, Mister Gay Belgium 2018 komt naar het Holebifilmfestival. Wie naar de film "Gewoon Vrienden" komt kijken kan eveneens kennismaken met Mister Gay Belgium 2018. Je mag zelfs met Bart op de foto staan.

© 2022 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.beprivacy verklaring

Ontworpen door Ivan Daes