Opgelet, dit is de website van de editie van vorig jaar. De website van dit jaar vind je op www.holebifilmfestival.be.

Nieuwsbrief

vrijdag 1 juni 2018

Gezocht: extra handen voor editie 2018

Heb je ook een passie voor film? Heb je zin om mee te werken aan het Holebifilmfestival 2018? Aarzel dan niet en sluit je aan bij ons team.

Elk jaar versterken enthousiaste vrijwilligers het vaste kernteam voor, tijdens en na het festival. Jong en oud, studerend, werkend en gepensioneerd, iedereen is van harte welkom!

Voel je je aangesproken? Weet je van aanpakken? Wil je helpen om het festival dit jaar weer tot een succes te maken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via onze website. Niet aarzelen, gewoon doen!

Queer cinema op jouw school

Jongeren in contact brengen met de LGBT-thematiek is al jaren een van de doelen van ons filmfestival. Daarom organiseren we filmvoorstellingen op maat voor scholen. Ben jij actief in een schoolgemeenschap en heb je interesse in een schoolvoorstelling? Contacteer ons via info@holebifilmfestival.be.

Gezocht: kortfilms voor Holebikort

Je kan nog altijd een kortfilm insturen voor Holebikort 2018. Alle films met een holebi- en/of transgenderthema zijn welkom. Het publiek zal tijdens de openingsavond van het Holebifilmfestival beslissen wie de hoofdprijs van 2.000 euro wint.

De 30-jarige lesbiennevereniging Labyrint schenkt dit jaar samen met Holebihuis Vlaams-Brabant 1.000 euro aan de beste lesbische kortfilm uit de wedstrijd.

Vorig jaar namen 160 kortfilms deel uit 38 landen. Calamity van Maxime Feyers & Séverine De Streyker werd uiteindelijk laureaat. Inschrijven voor editie 2018 kan tot eind juli via onze website.

Naar Antwerp Pride 2018 met het filmfestival

Het Holebifilmfestival zal aanwezig zijn op de Antwerp Pride op zaterdag 11 augustus. Loop je graag met ons mee? Stuur dan een berichtje naar marc@holebifilmfestival.be.

Holebifilmfestival respecteert jouw privacy

Omdat het Holebifilmfestival de bescherming van jouw privacy heel belangrijk vindt en transparant wil zijn, verwerkten we de maatregelen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU van 27 april 2016 (2016/679) in ons privacybeleid. Je hebt het recht om jouw gegevens in te kijken, te verbeteren of te laten verwijderen. Lees onze privacyverklaring.

Ook in de toekomst zal je onze nieuwsbrief nog ontvangen. Op die manier blijf je op de hoogte van de recentste updates rond ons filmfestival. Je ontvangt liever geen nieuwsbrief meer van ons? Schrijf je dan nu uit via de link onderaan.

© 2022 – Holebifilmfestival – info@holebifilmfestival.beprivacy verklaring

Ontworpen door Ivan Daes